1. DOSTAVA

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v najkrajšem možnem oz. dogovorjenem roku.

Dostavo izvajamo z eno ali več pooblaščenimi dostavnimi službami ali sami.

Cene artiklov navedene na spletni strani ne vključujejo stroška poštnine. Poštnina se izračuna pred oddajo naročila in je uporabniku jasno prikazana.

Dostave drogov za zastave ni mogoče naročiti preko spletne trgovine, možen je le lasten prevzem. V kolikor potrebujete tudi prevoz drogov nas prosim kontaktirajte na mail prodaja@promotion.si, da se dogovorimo za ceno glede na količino in dolžino drogov.

Vrednost nakupa

do vključno 100 €

od 101 € do 200 €

od 200 € dalje

Dostava

6,90 € brez DDV

10 € brez DDV

20€ brez DDV

Osebni prevzem

brez dodatnih stroškov

Dostava drogov za zastave

po dogovoru

 

 

Morebitno poškodbo ali količinski manjko mora prejemnik takoj javiti oz. najkasneje v roku 8 dni od prevzema blaga na e-mail prodaja@promotion.si.

  1. NAČINI PLAČILA

Naročene izdelke lahko plačate na več načinov:

  1. Plačilo s plačilno kartico
  2. plačilo po predračunu

Plačilo s plačilno kartico

Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen mednarodni plačilni sistem PayPal, ki zagotavlja varno plačevanje in sprejem plačil.

PayPal je plačilni procesor, ki je najbolj razširjen in najbolj uporabljan za internetno plačevanje v vseh razvitih zahodnih državah. Uporablja se za on-line plačila pri vseh največjih internetnih trgovinah (Ebay, Amazon in drugi), uporabljajo pa ga tako posamezniki kot podjetja. Omogoča plačevanje preko večine kreditnih in debetnih kartic (Visa, American Express, MasterCard …) 24 ur na dan. Velika prednost sistema je tudi v tem, da ponudniku izdelka, številka in zaščitni podatki vaše kreditne kartice, niso vidni. Ker s temi podatki z najvišjo stopnjo zaščite upravlja PayPal je za maksimalno zaščito vaših podatkov poskrbljeno in zlorabe niso možne.

Plačilo po predračunu

Če se odločite za to obliko plačevanja, vam ob nakupu na vaš elektronski naslov pošljemo predračun. Poravnate ga lahko preko spletnega bančništva, na banki ali na pošti. Po opravljenem plačilu nam lahko po emailu prodaja@promotion.si pošljete potrdilo o plačilu in s tem omogočite hitrejšo obravnavo vašega naročila. Ko prejmemo vaše nakazilo, vam naročene in plačane izdelke odpremimo.