FOLISJKI NAPISI ZA AVTO-GRAFIKE, IZLOŽBE, OBVESTILA...

Z računalniško obdelavo osnutkov (skeniranje, vektoriziranje, optimiziranje), ter računalniško vodenim izrezovanjem folije, je možna izvedba napisov vseh oblik, velikosti in izvedb, tudi senčenje, poudarjene konture…, kot tudi izdelava logotipov, zaščitnih znakov, rokopisa…

Napise izdelujemo iz visokokvalitetne samolepilne folije belgijskega proizvajalca MAC-TAC Inc. To vrsto folije naše podjetje že15 let uporablja za izdelovanje večine napisov. Po potrebi se uporabljajo folije vseh največjih proizvajalcev (npr. 3M, Awery…)

Izvedba napisov iz samolepilne folije je trajna (7 let garancije za folijo – na vremenske vplive, krčenje in obstojnost barve), možna je izvedba napisov, logotipov, znakov, likov, simbolov,… v vseh velikostih in barvah. Naše dolgoletne izkušnje zagotavljajo maksimalno učinkovito ter estetsko izvedbo napisov.
Barvna paleta vsebuje okoli 200 barv, ki so razporejene po barvnih lestvicah PANTONE in RAL.

Montaža napisov – lepljenje.kvalitetna montaža napisov je zahtevna, zato strankam samostojno lepljenje odsvetujemo. Montaža (lepljenje) je v večini primerov vključena v ceno izdelave napisa ter jo opravi naše podjetje.

GALERIJA SLIK