Enostranske, dvostranske, poljubnih dimenzij in izvedb, standardne ali posebne, različne izvedbe napisov, osvetlitve. Svetlobne reklame so zelo učinkovit način označevanja in reklamiranja objektov, trgovin, lokalov. PromoLED osvetlitev zagotavlja MINIMALNO porabo pri MAXIMALNEM učinku.

Vrteče, utripajoče, prelivajoče, RGB izvedbe LED osvetlitve. Velika izbira STANDARDNIH svetlobnih reklamnih tabel – cenovno zelo učinkovito oglaševanje. Možne kakršnekoli izvedbe, tudi idejo vam posredujemo mi!

PODROBNOSTI

Transparenti (platno, mesh, tekstil), opremljeni s COLOR digitalno grafiko, so zaradi ugodnega razmerja površina/cena in fleksibilnosti ter prenosljivosti primerni za oglaševanja na prireditvah, za akcijske ponudbe, opozorila na akcije, označevanje stavb (prekrivanje celotnih sten), saj jih je enostavno obesiti, prenašati ali skladiščiti.

Izdelujejo se iz različnih fleksibilnih materialov (cerade, platno, mesh, tekstil). Običajno so enostransko potiskani, možne so dvostranske izvedbe (transparenti za čez cesto…). Robovi so obdelani in opremljeni glede na način montaže. Kvalitetni materiali preprečujejo trganje in zagotavljajo dolgotrajno uporabo ter obstojnost tiska na UV svetlobo ter vremenske vplive. Montirajo se z različnimi sistemi pritrjevanja (LightFlex, RigiFlex, na Alu okvirje, z vrvmi, vijačenjem…)

Digitalni tisk avto-grafik na posebne fleksibilne filije omogoča kakršnekoli napise ali slike na vozilih.

ZASTAVE so glede na razmerje cena-površina – učinkovitost NAJBOLJŠI NAČIN REKLAMIRANJA.
Izdelujejo se iz umetnih materialov, propustnih za veter, s sublimacijskim trajno UV obstojnim postopkom prenosa barve, ter so optimizirane za Promotion DROGOVE ZA ZASTAVE .

Druge možnosti uporabe: plakati, FOTOpovečave, FOTOinterierji, avtografika, XXL grafika, izložbena dekoracija,…

GALERIJA SLIK