Partnerske strani:

promoled x1
p signs x
e-bike
id x

DROGOVI ZA ZASTAVE - obračanje po vetru, enostavna menjava zastavNajučinkovitejše, estetsko in opazno sredstvo promocije, označevanja in reklamiranja. Visoka opaznost in velika reklamna površina v odnosu na ceno, hkrati pa zavzemajo malo prostora. Trije drogovi z zastavami velikosti 300 x 100 cm vam nudijo 9 m2 dvostranskih reklamno-označevalnih površin - skupaj 18 m2!!!!!

Vrtljivost drogov - obračanje po vetru - dinamičnost - še večja opaznost !

Drogovi za zastave, teleskopski drogovi, Beach-flagi, INOX notranja stojala za zastave, stenski nosilci za zastave, cene, posebna ponuba na: www.PromoLED.eu 

DROGOVI-ZA-ZASATVE-TIPI
 

Državni jambor

Classic

Kopje

Light

Light za državne
zastave

Stojala, nosilci

 

Več podrobnosti...
Prospekti - PDF Navodila - PDF Izdelava zastav...

Lastna proizvodnja drogov in zastav omogoča prilagodljivost vašim željam, tako dimenzijsko, kot oblikovno ter barvno. Drogovi so enostavni za vzdrževanje in atraktivnega izgleda. Izdelujemo jih iz aluminijskih ali inox cevi. Zaradi sistema za spuščanje in dvigovanje mehanizma je menjava in vpenjanje zastave hitra in enostavna. Vrtilni mehanizem omogoča obračanje zastave po vetru za poln krog 360°, ohranja maksimalno vidnost v vseh pogojih. Nekorozivna konstrukcija drogov zagotavlja dolgo življenjsko dobo.